Screen zonnewering

Op zoek naar prachtige screen zonnewering? Bij Flexsun kunt u nu verschillende modellen elektrische screens bestellen. Deze screens zullen op maat gemaakt worden voor uw kozijn. Op deze manier heeft u zo min mogelijk last van binnenkomende zon, en tevens meer privacy. De mogelijkheden qua screen zonnewering zijn eindeloos. Zo is het mogelijk om onder andere het materiaal en de keur van het doek te kiezen. Voor vragen over de mogelijkheden van screens op maat kunt u altijd telefonisch contact opnemen met Flexun.

De screen zonnewering is technisch gelijk aan een rolluik. Door middel van geleiders zal een doek naar beneden rollen. Dit zorgt voor een perfecte afsluiting van uw ramen en kozijnen. Door middel van speciale technieken is de screen windvast.

Screen zonnewering bij Flexsun

Bij Flexsun kunt u verschillende modellen screen zonnewering kopen. Afhankelijk van uw wensen, eisen en budget hebben wij u een passend product te bieden. Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u altijd contact opnemen met een van onze experts. Zij kunnen u precies uitleggen wat de mogelijkheden zijn wat de betreft screen zonnewering.

Vragen screen zonnewering?

Heeft u nog vragen over de screen zonnewering of elektrische screens? Onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord voor screens op maat. U kunt contact opnemen met ons op 0172 - 82 00 64.

Online marketing bureau