Garantie & levertijd

Garantie & Levertijd

Wij geven op onze producten garantie gedurende 2 jaar op materiaal en fabricagefouten.

De maximale oppervlakte wordt weergegeven in combinatie met stofgewicht en maximale maten. Rolgordijnstoffen zijn van verschillende textiele materialen gemaakt. Afhankelijk van de stofsamenstelling kan krimp en rek (enige bolling of holling) in het doek optreden. Dit treedt het snelst op bij grote afmetingen, wat tot een eigenschap van het product behoort.

De geleverde producten dienen volgens de instructies te worden gebruikt en behandeld. Reeds gemonteerde rolgordijnen kunnen niet meer in aanmerking komen voor vergoeding van geleden transportschade. Voor alle producten die buiten de maatvoering van de prijslijst vallen en die niet volgens de vermelde productspecificaties uit prijzenmap geleverd worden vervalt de garantie op het product en is het risico voor de winkelier. Wij verlenen geen garantie op vlekken welke voortkomen uit schrobben, condenswater, reinigingsmiddelen of insecten.

Aandachtspunt

Bij model 4, 5 en 6 kan er enige bolling en of holling in het doek optreden, doordat het geheel opgesloten zit. Dit komt meestal voor bij warm weer en verduisterende stoffen, als er warmte wordt opgebouwd tussen het glas en de achterzijde van de stof. Ook kan dit ontstaan bij luchtcirculatie.

Levertijd

De speciaal voor uw klant op maat gemaakte rolgordijnen hebben een levertijd van 10 werkdagen. Indien stoffen niet voorradig zijn, wordt u schriftelijk op de hoogte gesteld van de nieuw te verwachten levertijd.

Wijzigen/Annuleren

De order kan binnen 24 uur na opdracht - uitsluitend schriftelijk per mail - gewijzigd of geannuleerd worden.

Prijsberekening

Alle genoemde prijzen zijn consumenten verkoopprijzen inclusief B.T.W. in Euro's. Blijvende/Klaar/Productie maat naar boven afronden tot de dichtstbijzijnde afmeting in de prijslijst, voor zowel breedte- als ook hoogtemaat.