Maatvoering

Maatvoering 

Voor de maatvoering verwijzen wij u naar het modellen  overzicht, waar u de maximale afmetingen en profiel  hoogtes kunt terug vinden. De stof breedtes zijn ook  meteen de maximale breedtes. Indien de maatvoering  van het model type het toelaat kan men grotere breedtes  leveren d.m.v. stofoverlapping. Bij grotere breedtes en  hoogtes wordt het 20 mm systeem remloos geleverd met  koordkikker. Dit staat bij de 20 mm plissé en de 25 mm  Duette® in de prijstabel aangegeven. 

Maximale afmetingen en stofgewicht 

Voor een vijf tal modellen gelden verschillende  maximale breedtes afhankelijk van het stofgewicht.  Deze modellen staan hieronder weergegeven. Op blz.6  in de tabel staan de maximale afmetingen weergegeven  voor Plissé en Duette® met stofgewicht tot 100 grm/m2. 

Plissé met stofoverlapping 

Een groot gedeelte van de 20 en 50 mm plissé collectie  kan geleverd worden met verticale lasnaden.  Dit wordt aangegeven door pictogram onder  de stofstaal. Dit houdt in dat de stoffen door  middel van een overlapping gekoppeld  worden, zodat men grotere breedtes kan  leveren dan de aangegeven stofbreedte. Indien er een  pictogram bij de stofstaal staat, dan is de maximale  productbreedte de maximale breedte in de prijstabel,  in andere gevallen geldt de stofbreedte als maximale  breedte. De plissés worden dan niet in het midden  gelast, maar aan weerszijde (op 2 posities) op ongeveer  1/4 van de zijkant. De exacte verdeling wordt bepaald  door de posities van de optrekkoorden in het product.  Dit wordt in de fabriek vastgesteld en hier kan niet van  worden afgeweken. Stof overlapping is altijd, maar bij  transparante stoffen het beste zichtbaar. Overlappingen  zijn in opgetrokken situatie goed zichtbaar door  verdikking in het pakket. Duette® stoffen kunnen niet  met stofoverlapping geleverd worden.