Uitvoering

Uitvoering

De Multishade gordijnen zijn te verkrijgen in 3 modellen. Model A wordt uitgevoerd met een ronde cassette. Model A is leverbaar als A70 en A90, dit is het formaat van de cassette. Model B wordt uitgevoerd met een montageprofiel. Model C is de ultimate uitvoering, het luxe design systeem.

Facetlight Open Fasetlight Halfopen
 Multishade Open Multishade Half open Multishade Gesloten

Multishade onderlijst

Bij model A en B wordt standaard de Y-onderlijst geleverd. Bij model C wordt standaard een design onderlijst geleverd in dezelfde hoogte als de bovenlijst. Optioneel kunnen de modellen uitgevoerd worden met de "Absolute" onderlijst in de kleuren wit, creme, alu en zwart. Dit is een rond profiel dat in het doek hangt. Deze lijst komt niet onder het doek uit. De absolute onderlijst wordt standaard geleverd bij kleur 5200, 5219, 5225, 5229 en 5239.

Facetlight Y-onderlijst Facetlight Absolute onderlijst Facetlight onderlijst model C
Y-onderlijst Absolute Onderlijst model C

Bediening

Facetlights worden standaard met ketting bediening uitgevoerd. Model A en B met kunststof en model C met metaalketting. Optioneel zijn model A, B & C met motor uitvoerbaar. Model B uitsluitend met een 24V motor. Model A90 met 220V motor. A70 is niet met motor leverbaar. Model C is met 24V of 220V leverbaar. Er is keuze uit een handschakelaar of RTS bediening. Prijs op aanvraag.

Tassel

collectie en metaal kettingen Geef de Multishade een extra luxe uitstraling met de trendy koordgewichten uit onze tassel collectie. Leverbaar in 2 maten, in 5 verschillende materialen, in ronde en vierkante uitvoering. 1001 Mogelijkheden van hout tot leer van plexiglas tot metaal. Ook keuze uit 8 exclusieve kleuren metaal ketting

Montage steunen

Standaard wordt model A met plafondclip geleverd. en Model B en C met een wandclip. Voor afstandsteunen zie meerprijzen onderaan de prijslijst. Voor plaatsing model C "in de dag" + 20 mm extra ruimte nodig boven de steun.

Profielen

Model A is leverbaar in de kleuren, crème (ral 9001), wit en aluminium. Model B Profiel en ketting worden standaard geleverd in de kleur wit (FSCS01). Optioneel zijn het profiel en de ketting ook verkrijgbaar in Aluminium/grijs (bestelcode FSCS02), Zwart (bestelcode FSCS03). Bij zwart montageprofiel wordt een aluminium kleur onderlijst geleverd. Optioneel is een absolute onderlijst leverbaar. Componenten worden in bijpassende kleur geleverd. Model C is leverbaar in de kleuren RVS-satin (bestelcode FSCS05) en in gepolijst aluminium kleur (bestelcode FSCS06).

Onderlijst

Bij model A en B wordt standaard de Y-onderlijst geleverd. Bij model C wordt standaard een design onderlijst geleverd in dezelfde hoogte als de bovenlijst. Optioneel kunnen de modellen uitgevoerd worden met de "Absolute" onderlijst in de kleuren wit, creme, alu en zwart. Dit is een rond profiel dat in het doek hangt. Deze lijst komt niet onder het doek uit. De absolute onderlijst wordt standaard geleverd bij kleur 5200, 5219, 5225, 5229 en 5239. Multishade Gesloten.