Uitvoeringen

Bediening

De 16 en 25 mm jaloezieën worden standaard uitgevoerd met trekkoord en tuimelstaaf. De 35 mm jaloezie wordt standaard uitgevoerd met trekkoord en tuimelstaaf, en kantelen van de lamellen optioneel met tuimelkoord. De 50 en 70 mm jaloezie wordt standaard uitgevoerd met trek- en tuimelkoord. Alle koorden worden kleur gecoördineerd uitgevoerd. Ook zijn er verschillende modellen leverbaar, die afgebeeld staan in dit boek, zoals monocommando of duolux uitvoeringen. De 35 en 50 mm jaloezieën kunnen met slingerstang worden uitgevoerd. Het bovenprofiel is 55 x 50 mm.  

Elektrische bediening (35/50 mm)

De 16 en 25 mm jaloezieën kunnen elektrisch worden uitgevoerd met een batterijmotor (tilt only) of een 24 V motor. De 35, 50 en 70 mm jaloezieën kunnen met een 55 x 50 mm bovenprofiel elektrisch worden uitgevoerd met een batterijmotor (tilt only) of een 220 V motor. Bij elektrische bediening is ladderband niet mogelijk. Prijs op aanvraag.

Ladderband

Alle lamelbreedtes worden standaard uitgevoerd met ladderkoord. Optioneel kunnen de 50 en 70 mm jaloezieën worden uitgevoerd met ladderband. De jaloezieën kunnen worden uitgevoerd met een 30 tal kleuren ladderband, in de ladderbandbreedtes 25 mm en 38 mm. De 50 mm jaloezie is uitvoerbaar met 25 mm of 38 mm ladderband. De 70 mm jaloezie alleen met 38 mm band.

Meerdere jaloezieën in één profiel

Het is mogelijk 2 of 3 jaloezieën in 1 bovenprofiel te leveren die onafhankelijk van elkaar kunnen worden opgetrokken en getuimeld. Deze jaloezieën kunnen ook van verschillende hoogte zijn.

Deurclips/fixeersteunen (16/25/35/50 mm)


Wanneer u de jaloezie voornamelijk wilt kantelen en
uw onderlijst op een vaste positie wilt vastzetten, zijn de
fixeersteunen een perfecte oplossing.

Zijgeleiding (16/25 mm)

De 16 en 25 mm jaloezie kunnen met een 2 of 3 draads zijgeleiding geleverd worden. Standaard worden de ramen zonder hellingshoek, met 2 spandraden uitgevoerd. Optioneel met 3 spandraden. De 25 mm jaloezie kan in een maximale hellingshoek van 45o geplaatst worden. De 16 mm jaloezie kan in een maximale hellingshoek van 15o geplaatst worden. 2 draads: max. 85 cm breed x 120 cm hoog 3 draads: max. 130 cm breed x 130 cm hoog.

De 35/50/70 mm jaloezie wordt uitsluitend met 2-draads zijgeleiding uitgevoerd en is alleen geschikt voor rechte raamsituaties.

Kleurvariaties

Volgens eigen ontwerp kunnen meerdere kleuren lamelstrip in 1 jaloezie geplaatst worden. Voeg een duidelijke schets toe bij uw bestelling.

Badkamerkwaliteit

Voor gebruik in de badkamer is een uitvoering met een 25 mm aluminium bovenbak en onderlat mogelijk in de kleuren wit (916)/beige (935)/aluminium (764). Indien u geen kleur opgeeft bij uw badkamerkwaliteit bestelling, wordt de kleur geleverd die in het collectieboek staat aangegeven. Deze wordt dan behandeld met een blanke corrosie bestendige lak. De corrossielak is ook toepasbaar voor 35/50/70 mm jaloezieën. Vermijd direct contact met water en zeep. De producten dienen in een goed geventileerde ruimte te hangen.

Privacy uitvoering (25 mm)

Indien meer privacy gewenst is kan een 25 mm privacy uitvoering geleverd worden. De ponsgaten komen aan de achter/bovenzijde van de lamel, waardoor deze in een gesloten stand niet meer zichtbaar zijn.

Boven & onderprofiel

De jaloezieën worden standaard geleverd met een metalen boven- en onderprofiel. Optioneel kunnen de 50 mm en 70 mm jaloezieën worden afgewerkt met een houten koof en onderlijst, of met met een open houten bovenlijst, het zogenaamde retrosysteem.