Modellen

Modellen 

Plissé 20 mm & Duette® 25 mm gordijnen zijn de ideale  raamdecoratie voor iedere denkbare raamsituatie. Rechte  ramen, dakramen, plafondramen, serreramen, ronde  ramen, driehoek, vijfhoek en of zeshoek ramen, nagenoeg  voor ieder raam bieden wij een perfect op maat gemaakt  model. De 50 mm plissé en 45 mm honingraatstoffen  zijn leverbaar als AO10, AK10, AE10, en AO20.  Voor de specificaties van alle modellen verwijzen wij naar  de modellenkaart. 

Deze modellenkaart geeft de mogelijkheden weer, die  voor verschillende raamsituaties toepasbaar zijn.  De modellenkaart is onderverdeeld in:

De modellen zijn zo benoemd dat het makkelijk te  herleiden is hoe het stofpakket voor het raam hangt,  en naar welke posities het te bedienen is. De afbeeldingen  op de modellenkaart geven dit visueel weer. 

Perfect Fit 

Een product dat perfect op een kunststof kozijn aansluit,  makkelijk te monteren is en jaren meegaat is Perfect Fit.  Perfect Fit is een 4 kaderig frame dat men tussen de glaslatten  klemt door middel van 4 clips die nauwelijks zichtbaar  zijn. Hierdoor hoeft men geen schroeven of plakstrips  te gebruiken. Zie aparte Perfect Fit prijslijst voor  uitgebreide specificaties